INTELLEKTŰR

Üdvözlünk honlapunkon!

Pénztárgép

Minőségi NAV engedélyes pénztárgépeket forgalmazunk. A Fiscat gépek meghibásodási aránya - saját adataink szerint - nem éri el a 0,5 % sem. Ez az egyik oka annak, hogy más gyártó termékeit egyelőre nem forgalmazzuk. Nem problémát, hanem megoldást akarunk adni és eladni. Természetesen az általunk forgalmazott pénztárgépek garanciális és garancián túli szervizelését (javítás, programozás) ellátjuk.

Ha használt Fiscat gépet szeretne vásárolni, kérjük jelezze! Mindig van egy jó ajánlatunk.

FISCAT NEON+WIFI (A241) AKKUS ONLINE PÉNZTÁRGÉP

Ára: 109.900 Ft + áfa (bruttó: 139.573 Ft) (Engedélyszáma: A241)
(Opciók: pénzváltó funkció + QR protokoll)

FISCAT IPALM+ GPS (A245)HORDOZHATÓ ONLINE PÉNZTÁRGÉP

Ára: 119.900 Ft + áfa (bruttó: 152.273 Ft) Akkumulátoros, hordozható pénztárgép, könnyű, kis helyen elfér. Bárhol használható, de elsősorban taxis vállalkozásoknak, mozgóboltosoknak ajánljuk, vagy oda, ahol nagyon kevés a hely.

MIND A KÉT GÉP JELLEMZŐI:

40 billentyű (Neon), 30 billentyű (iPalm); 57 mm-es hőprinter (szalagméret: 57x50 mm); nyomtatási sebesség 70 mm/sec, 36 karakter/sor; akkumulátor üzemben kiadható nyugták száma: kb. 200 (Neon), kb. 300 (iPalm); csatlakozók: vonalkód olvasó, USB PC-hez, kasszafiók, mérleg.

A legújabb géptípusokat már beépített antennával forgalmazzuk. Tehát az a "nyúlfarok" ami a kis iPalm gépen látszódik, az új gépeken már nincs ott. A külső antennák mindig útban vannak, mindig letörnek.